First topic message reminder :
Pizzeria z historią. Założona przez włoskiego szefa kuchni, który zasłynął robieniem pizzy z nutellą. Trzy lata temu zmarł na zawał, a knajpą kieruje jego córka.
W tym niewielkim lokalu znajduje się dziesięć stolików i otwarta kuchnia - każdy może zobaczyć, jak mistrzowie swego fachu wyrabiają ciasto. W tle leci włoska muzyka, w powietrzu miesza się zapach pomidorów i spryskiwacza do szyb.
Na stolikach kraciasta cerata i wypalone świeczki, rodem z takich hitów jak "Zakochany kundel". Zasiądź wiec na skrzypiącym krześle i delektuj się swoją pizzą z podwójnym serem!
Pizzeria z historią. Założona przez włoskiego szefa kuchni, który zasłynął robieniem pizzy z nutellą. Trzy lata temu zmarł na zawał, a knajpą kieruje jego córka.
W tym niewielkim lokalu znajduje się dziesięć stolików i otwarta kuchnia - każdy może zobaczyć, jak mistrzowie swego fachu wyrabiają ciasto. W tle leci włoska muzyka, w powietrzu miesza się zapach pomidorów i spryskiwacza do szyb.
Na stolikach kraciasta cerata i wypalone świeczki, rodem z takich hitów jak "Zakochany kundel". Zasiądź wiec na skrzypiącym krześle i delektuj się swoją pizzą z podwójnym serem!