Nick: fuckoffhahahahah
Adres bloga: fuckoffhahahahah.rumblr.com
O sobie: BEKA Z GŁÓPICH LUDZI JACY SĄ GŁÓPI ONI HAHAHAHA
27.08, 0:00, fuckoffhahahahah napisał:KUMACIE LUDZI?!?!?!? HAHAHAHAHAHA. NIE OGARNIAM TYCH LUDZI! JAK MOŻNA BYĆ TAK OBLEŚNYM. tam na pewno były jakieś trujące szczykawki z ebolĄ CZY INNą gruźlicom!
<filmik jak Beth i Seth robią coś tam jednoznacznego w robotniczej kanciapie wśród gwoździ, kasków i oparów sików, niemalże widocznych na filmików, kamera w pewnym momencie się trzęsie, zapewne operator nie mógł wytrzymać ze śmiechu, potem dziki wrzask i rechot>
NARA,
FUCK OFF HAHAHAHAH
Ostatnio zmieniony przez Mulan Hua dnia Sro 20 Maj 2015, 18:56, w całości zmieniany 2 razy
30.08, 22:34, fuckoffhahahahah napisał:
<filmik przedstawiający studenta, który biegnie sobie przez trawnik z piwkiem w ręku, a mijający go inny student łapie za portki i ściąga mu je. Student nr uno wypierdala się na fejsa, ku radości całego grona młodzieżowego dookoła.>
Ohohohohohh, kumacie taki psikus?! Genialny! Tera kolo gryzie glebę! KUMACIE? GRYZIE GLEBĘ, HAHAHAHAHAHHA
NARA,
FUCK OFF HAHAHAHAHAHA
6.09, 22:22, fuckoffhahahahah napisał:Oglądałam ostatnio taki super zajebisty film o gwiazdach. I wiecie, że tam był taka super mocna mineta, która potrafiła przybliżyć do różnych galaktyk, na których podobno mieszkają tacy popierdoleńcy jak my?! MAMY PRZEJEBANE!!!!!!!111!!111!!1 hUBAbUHA SIĘ CHYBA NAZYWAŁA. POLECAM.
NARA,
FUCK OFF HIIAAHAHAHAHA
12.09, 23:48, fuckoffhahahahah napisał:<filmik przedstawiający wielki chaos, ale także tańcujących golasów na stole. Wśród gwiazd była Carmelita, Noah oraz Florencio. Cała trójka wywijała dzielnie. Meksykanin w końcu ściągnął majtasy i robił helicopter dick. Carma pokazała cycki, a Noah zeskoczył ze stołu i poszedł się lizać z Consuelą. Potem fragment jak Florencio wywija rybą i rzuca nią w leżącą na fazie Teddy.>
HHAHAHAHAHAHAH Nie uwieżycie jak różnOM fazę potrafią mieć ludzie! Najlepsza impreza mego życia, zjeby, że ja pierdolę, nie mogę, kocham ich! Mózg to wypadł im uszami, albo wypalili go. Ewentualnie uciekł gdzie sól rośnie! HAHAHAHAHAHAHAHAA POJEBY Z NICH
NARA,
FUCK OFF HAHAHAHAHAHAUDUDHUHSAHAS
13.09, 23:59, fuckoffhahahahah napisał:WYZNAWAJMY BOGA, ALBOWIEM ZEŚLE NA NAS PIORUN GNIEWU I KRZYWE UZĘBIENIE!