First topic message reminder :
Ostatnio zmieniony przez Catherine Hernández dnia Wto 03 Lut 2015, 00:06, w całości zmieniany 4 razy
Ostatnio zmieniony przez Catherine Hernández dnia Wto 03 Lut 2015, 00:06, w całości zmieniany 4 razy
sms, 01.02.2013, nieznany numer napisał:Zawsze może pani zamówić taksówkę
A. S.
sms, 31.01.13, Lola napisał:Tak mnie słuchasz...! Dobra, to umówimy się przy jakimś taco czy ciastku, co? Pogadamy. Ale nie tak, jak ty z Samem!! xoxo, Lola
sms, 01.02.2013, nieznany numer napisał: kto powiedział, że to pani musi za nią płacić?
A. S.
SMS od: Maro Salinas napisał:Masz takie długie nogi jak route 66. Co powiesz na 69?
SMS od: Maro Salinas napisał:Co się nie odzywasz nie ma co się wstydzić, widziałem jakie fikołki potrafisz robić...
SMS od: Maro Salinas napisał:... Przepraszam pomyłka... Może pani skasować...
SMS od: Maro Salinas napisał:Właśnie szukam inspiracji do naprawy Pani wozu:)
SMS od: Maro napisał: Dobra bez gniecenia ;) Właśnie zabieram się za wóz!
SMS od: Uroczego Maro napisał:Wóz zrobiony do odbioru popołudniu. Teraz śpię.
5.02 Ron napisał:Nie ma problemu, zaraz wpadnę
SMS od: Maro napisał:Mogę przyprowadzić do domu... jak by miała pani potrzebę.
SMS od: Maro napisał:OK jutro wpadnę popołudniu!
sms, 12.02.2013, Jonathan napisał:A Olśniona pamięta co mówiłem? Ja go już nie mam. Lola nim dysponuje. Czy to podchwytliwe pytanie? :)
sms, 12.02.2013, Jonathan napisał:Uważaj, bo jeszcze ci uwierzę. ;) Ale jakby co: chcesz się napić kiedyś to jestem do twojej dyspozycji.
sms, 12.02.13, Lala napisał:Nie wiem o jakiej fotce mówisz. Pewnie, że tęsknię!! :* xoxo, Lola
sms, 12.02.13, Lala napisał:Ee, nie wiem. Pogadamy jak się zobaczymy? Nic mi nie dawał :* Pewnie idę z Naiche gdzieś, a co? <3 xoxo, Lola
12.02.13, sms, Lala napisał:Tęsknię za naszymi wieczorkami :* A ty nie masz jakichś... luźnych planów? xoxo, Lola PS.: Bo mogę dać znać Samowi, że mógłby z tobą znów pogadać :* Fajny chłop.
SMS, 13.02.2013, Zbój jeden napisał:Cześć, dawno nie pisałem dlatego piszę. A tak na serio to Liluye prosiła, abyś się z nią skontaktowała jakoś....
13.02.13 Ron napisał:Ok, już dostałem info - "Bloopers" na Appaloosa plains Avenue. 20:00, Hippster party (Boże chroń mnie i tych ludzi przed mną). Już zaklepałem ci miejscówkę, ale potrzebuje twojej pomocy w ubraniu się, bo nie mam teraz w ogóle pomysłu.
13.02.13 Ron napisał:Jedziemy autem, ale mój pickup jest za mały na ewentualną czwórkę pasażerów, więc może pożyczę od kogoś innego brykę. Co do ciuchów - liczę na twoją inwencje twórczą i intuicje.
13.02.13 Ron napisał:Ja tym bardziej :p Będę musiał psychicznie przygotować się na to. Dlaczego te dziewczyny nie mogły pójść do normalnego klubu, tylko jakieś głupie hipster party. Eh... Modle się chociaż od indie rock, neo folk lub coś w ten deseń, bo nie wyrobie
SMS od: Maro napisał: No gdzie ty? Czekam tu już godzinę!
SMS od: Maro napisał:A co masz na sobie? Nooo o randkę chodzi.
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Catherine Hernández
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: