Play by forum role play game - modern western in hot Arizona.

You are not connected. Please login or register

Convallaria Street

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 6 z 10]

1Convallaria Street - Page 6 Empty Convallaria Street Pią 16 Maj 2014, 15:08

Mistrz Gry

Mistrz Gry
First topic message reminder :

Ulica Konwalii jest drogą tylko częściowo utwardzoną. Prowadzi do rzeźni i kurzej fermy. Dalej jest już tylko droga gruntowa, którą ostatecznie dojedzie się do bram rancza Randalla.

126Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 13:27

Liluye

Liluye
Jasne ze miała wsuwke. Wkurzały ja obecne włosy. Podała ja Evie.
- Myślisz. , że to się uda?

127Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 13:28

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Jeśli chcecie rozbroić zamek wsuwką - Mnożnik na inteligencję, próg 55. Jak przekroczycie - drzwi stają otworem. Jak nie - próbujecie czegoś innego. 

128Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 13:35

Evangelia Auguste

Evangelia Auguste
- Noo Tomaszowi Rejsowi się udawało w tym filmie, no wiesz którym, tym o tym kolesiu, no. - chwyciła za wsówkę i nie mając zielonego pojęcia co z nią zrobić coś tam zaczęła grzebać w zamku. No Tomasz pogrzebał i się wrota otworzyły jak nogi Carmality przed Florianem, to co Evie miało by się nie udać?

-nawt nie rzucam- 

Nie udało się. Noż kurwa, filmy ją okłamały? 
- Dobra, kij z tym. - oddała wsówkę Liluye i  odsunęła się od drzwi, żeby wziąć zamach. Jej skille w kickboxingu załatwią sprawę. Chyab że lilu ją powstrzyma w ostatniej chwili.....

129Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 13:38

Liluye

Liluye
- nie wiem czy się to uda.. - spojrzała z powątpiewaniwm na kopy w drzwi.
- Może łatwiej będzie okno...?

130Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 13:39

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Żeby wyważyć drzwi - mnożnik na siłę próg 60. 
Możesz próbować 3 razy.

131Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 13:46

Evangelia Auguste

Evangelia Auguste
Eva nie słyszała cichutkiego sprzeciwu Liluye i kopnęła raz (59), drugi (59) i w końcu za trzecim razem (64) zamek się poddał i trzasnał. Drzwi stanęł otworem a Eva z wyszczerzem weszła do środka. Ale tu śmirdziało.
Podeszła do faceta i trąciła go palcem.
- E, panie ładny. Mu tu po dobra przyszłyśmy. Pobudka.

132Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 13:47

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Mężczyzna nie odpowiadał... był zalany w trzy pupcie i raczej nie miał zamiaru otwierać oczu!
No i co teraz?
Towar trzeba i tak do Betty przywieźć!

133Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 14:01

Evangelia Auguste

Evangelia Auguste
- Ej! Wstajemy! - klepnęła go po gębie nie za mocno aczkolwiek zdecydowanie. Odwróciła się do Liluye.
- Weź się rozejrzyj czy jest tu gdzieś towar - zawsze mogły go wziąć a kasę wsadzić kolesiowi za majty.

134Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 14:02

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Przeszukanie pierwszego pomieszczenia przyczepy - mnożnik na spostrzegawczość, próg 30.
Jak przekroczysz, znajdujesz 3 skrzynki księżycówki w kuchni.
Ale powinno być jej zdecydowanie więcej!

135Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 14:04

Liluye

Liluye
- zostawil może ten towar jakoś podpisany,, sprawdzmy. I wtedy weźmiemy co nasze a kasę mu zostawimy. Albo lepiej powiemy ze ma ja do odbioru w Vivie albo u mnie czy u ciebie.
Rozejrzala się po okolicy i znalazła te trzy skrzynki
-jest. Ale za mało.

136Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 14:26

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Skrzynki nie były podpisane. W ogóle, w tym domu był smród, brud i ubóstwo! Brakowało jeszcze 4 skrzynek, których Lilu nie znalazła ani w kuchni ani sypialni mężczyzny. 
W czasie, gdy Eva cuciła pijaka, a Liluye szukała wódki, do przyczepy wpadł rosły, zarośnięty mężczyzna. Nie, nie był nikim ze świętych - rudy redneck splunął pod nogi i krzyknął.
- Co to, kurwa? Co tu się wyrabia?

137Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 14:31

Evangelia Auguste

Evangelia Auguste
Popatrzyła za Liluye i na wskazane skrzynki. Skrzywiła się jeszcze bardziej i dała facetowi jeszcze jednego plaskacza.
- Kurwa! Wstawaj! Czy wyżłopałeś resztę sam, czy robić się nie chciało? - kzyknęła na nieprzytomny, zarośnięty worek ziemniaków. Popatrzyła dookoła czy czasem nie leżały tam puste butelki po księżycówce.
- Sprawdź mu szafki czy coś. Może zachomikował gdzieś resztę. - ale nie zdążyła wiele zrobić bo w tym momencie wpadł jakiś drugi obdartus. I w dodatku rudy! Z kim Betty robi ineteresy, ja nie wiem!
- Dobry - kiwnęła mu głową - Cucimy tego nieboszczyka, żeby się go grzecznie zapytać gdzie jest reszta alkoholu. Widzi pan - plasneła jeszcze raz faceta w policzek - jesteśmy tu biznesowo.

138Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 14:47

Liluye

Liluye
Szczęście, że Lil nie musiała mówić, bo Eva była bardziej wygadana.
- Miałyśmy przyjechać odebrać dostawę do Vivy.

139Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 14:50

Mistrz Gry

Mistrz Gry
- Jaką dostawę, co? Nie ma żadnej dostawy, wódka jest moja!
Oj, chyba wyszło jakieś nieporozumienie...
Mężczyzna wyciągnął zza paska glocka i wycelował w Liluye.
- Jazda mi stąd, szmaty!

140Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 14:57

Evangelia Auguste

Evangelia Auguste
- Co twoja. A interesów z Betty to się nie robi? Co?
Facet się wkurwił i wyciagnął gnata. No t kurwa pięknie.
- Ej, ej, spokojnie. A jedyna szmata tutaj to ta na której stoisz, koleżko.

141Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:02

Liluye

Liluye
Uuu ps. Zrobiło jej się słabo. Cofnela się dwa kroki. Raczej nie miała nic do dodania skoro celowano do niej z broni.

142Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:07

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Mężczyzna zaśmiał się, ukazując swoje górne jedynki w całkowitej rozsypce.
- Betty, Betty gówno mnie obchodzi. To moja wódka, rozumiemy się? Ja po nią przyszedłem i ja ją zabiorę, a wam, dziwki Betty, nic do tego, zrozumiano?

Mężczyzna przeniósł wzrok i lufę na Evę. 
Liluye wycofując się o kilka kroków, natknęła się na stolik z pustymi butelkami po piwie...

143Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:12

Evangelia Auguste

Evangelia Auguste
Oho to takie buty. Co za mały bezzębny chujek. Muszka skierowała się w jej stronę A Eva nie ma się jak odwdzięczyć. Co robić? Nie panikuj, Świętą chcesz być! Nerwowo zerkała dookoła szukając czegoś do odwrócenia uwagi.
- No no a ten tutaj - wskazała głową na umarlaka - to twój ziomeczek? Czy tak wpadasz z wizytą sąsiedzką? Nie widzę jabłecznika ani nic...

144Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:19

Liluye

Liluye
O nie. Daleko jej było do klocenia się o kilka skrzynek alkoholu. To nie prochibicja do cholery!
- Eva. Chodźmy - wyciągnęła do niej rękę. - i my sobie idziemy.. - a potem przekażemy to chłopakom.

145Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:20

Mistrz Gry

Mistrz Gry
- Nikt się stąd, kurwa, nie rusza! - Krzyknął mężczyzna, znowu celując w Liluye.
Splunął pod swoje nogi. 
- Opróżniać kieszenie, szmatki, ale to już!

146Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:26

Evangelia Auguste

Evangelia Auguste
Eva popatrzyła na Liluye jakby widziała ją pierwszy raz w życiu. Zero wsparcia? Przecież Betty dała im robotę! I czy tylko faceci w tym mieście mają być kompetentni? Oczywiście że rudzielec nie dał im tak po prostu wyjść... No pięknie.
- Szmatki, szmatki. Do matki też tak mówisz? - wyciągnęła z kieszeni... błyszczyk - Może cię jeszcze umalować?
Czy nie ma wokół nic przydatnego? Nic? Eva zaczęła panikować, ale na twarzy nadal miała pokerfejsa. Jak podczas walki. Nie zdradzaj swoich ruchów przeciwnikowi.

147Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:34

Liluye

Liluye
Pięknie. Dobrze, że kasę odruchowo wpakowala sobie w stanik. Ale telefon.. i jej kasa..
Namacala ręką puszkę piwa i rzuciła w mężczyznę z bronią, całując mu w głowę.

148Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:50

Mistrz Gry

Mistrz Gry
Mnożnik dla Liluye, na celność, próg 25. Jeśli rpzekroczysz, mężczyzna dostaje w czoło puszką i jest zdezorientowany, co możecie wykorzystać.
Jak nie, mężczyzna na krótką chwilę odwraca głowę w stronę puszki, która go mija i uderza w drzwi. 

149Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 15:55

Liluye

Liluye
27!
Trafiła i namacała drugą, by w niego rzucić.

150Convallaria Street - Page 6 Empty Re: Convallaria Street Wto 03 Lut 2015, 16:06

Evangelia Auguste

Evangelia Auguste
Gdy tylko facet oberwał w czerep Eva rzuciła się na niego do przodu starając się uniknąć ręki z pistoletem. Sięgnęła do tej dłoni chcąc mu wyrwać broń z dłoni i może przywalić mu w nos z łokcia.
Oby Liluye znalazła butelkę i przyfasoliła mu w łeb!

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 6 z 10]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Pozwolenia na tym forum: