First topic message reminder :
Nokia
Nokia
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5
29.03.2013, sms, Consuela napisał:Czekam na ciebie jak saudyjczyk na deszcz.
1.04, Cath napisał:Wybacz. A co? Tęsknisz?
1.04, Cath napisał:Bo ja tęsknię.
1.04, Cath napisał:Za babcinymi obiadkami. Za kim, a nie za czym! Za tobą, no raczej!
WEZWANIE
Wzywa się Pana Maro Salinasa do osobistego stawiennictwa w dniu XX.04.2013 o godzinie XX:XX w Biurze Szeryfa w Old Whiskey w charakterze świadka w sprawie nr XX/XXX/XX.oficer Lola Martinez,oddział policji w Old Whiskey
sms, 09.04.2013, Betty napisał:za dwa dni wpadnę z córka do Old Whiskey. Wpadnij na obiad koło 17stej.
Sms od autumn 14.04.2013 napisał:Jak się bawisz?
SMS, 5.05.2013 r., Parker napisał:OK, gdzie się spotkamy?
Carmalitka 15.05.2013 napisał:Moja dziecinka przestała działać na Yellow, teraz została odholowana do warsztatu. Nie przestrasz się jej. Odbiorę jak będzie gotowa. Dzięki!
Kto by pomyślał, że mówiła o samochodzie...Carmalitka 15.05.2013 napisał:Wypieść ją dobrze i się opiekuj nią!
19.05.13, sms, Eva napisał:<zdjęcie rudego Jo> Ten fagas okrada źródełko bimbru Betty. I mi przypierdolił!!!
SMS od Autumn 20.05.2013 napisał:No to chyba podobnie! Do zobaczenia.
SMS, 21.05.2013 r., Parker napisał:Cześć, Maro. Jak coś to na razie będę dostępny tylko telefonicznie, więc jak wrócę to dam Ci pieniądze za Curwooda, a do tego jeszcze Bakerowi dam ten dług za Baby. Powiedziałeś mu już?
SMS, 21.05.2013 r., Parker napisał: Bo nie wiem czy mu dać i wyjaśniać, czy Ty zajmiesz się wyjaśnianiem.
Wyjeżdżam na jakiś tydzień, ponad, około 10 dni. Na północ jadę, spotkać się ze znajomymi, Jenny i młodą, a do tego badania. Nic szczególnego.
SMS, 21.05.2013 r., Parker napisał: Mnie już w mieście nie ma. Zresztą, zobaczymy.
Consuela jest w ciąży?
To świetnie, naprawdę, gratuluję! Przynajmniej będzie powód do szybkiego powrotu!
SMS, 21.05.2013 r., Parker napisał:Teraz mnie zaciekawiłeś, Salinas. Ale nadal - gratuluję, świetna sprawa.
Jak dojadę to dam Ci znać i pogadamy. Nie upij się z tej radości beze mnie!
SMS, 21.05.2013 r., Parker napisał: Nacieszę się, dam radę!
Masz to jak w banku, Maro. Do usłyszenia!
23.05, Seth napisał:Ryłbym nosem, jak dzika świnia te twoje trufle.
23.05, Seth napisał:O sorry, zły numer.
Consuela, sms napisał:Coś się stało? Gdzie i kiedy mam przyjść?
sms, 27.05.2013, Baker napisał:Spotkanie jutro wieczorem na pustej stacji.
sms, 8.06.2013, Gigi napisał:Wydaje nam się, że Baby spierdoliła. Albo ktoś ją zaciukał...
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Maro Archuleta Salinas
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: