First topic message reminder :
Kontakt z Viva Maria oraz Betty Jou
Idź do strony : 1, 2
sms, 27.05.2013, Baker napisał:Spotkanie jutro wieczorem na pustej stacji. Mogę cię zgarnąć z Vivy, jak masz ochotę.
sms, 20.07.2013, Baker napisał:wpadnij do mnie, ważna sprawa
SMS, 15.08.2013 r., nieznany numer napisał:Betty, podaj mi dane tego prawnika, z którym mam się spotkać w wiadomo jakiej sprawie. Odpisz na ten numer.
Parker
SMS, 15.08.2013 r., nieznany numer napisał:Dzięki, Betts. Może zdążę się spotkać z nim przed wizytą McConnora. Zatem najwyżej do zobaczenia za kilka dni.
Parker
SMS od Liluye, 17.08.2013 napisał:Jesteście cali? Jak Moira? Sally i Sue?
SMS od Liluye, 17.08.2013 napisał:To dobrze. W ogrodku chcialam posadzic zioła, ale i brat wrocil do kraju, wiec pewnie przeniose sie do niego. Nie jest w swojej szczytowej formie.
SMS od Liluye, 17.08.2013 napisał:Tak, byl w wojsku. I zaprosze go, oczywiscie.
Nowy numer, 18.09.13 16.35 napisał:
Dzień dobry Betty
Dostałam twój numer od Harrego. Masz ochotę na wieczór filmowy? Jestem w posiadaniu cudownych klasyk kina i pomyślałam, że komu jak komu ale tobie muszą się spodobać.
Alice Bright
sms, 18.09.2013, Lisbeth Begnard napisał: napisał: Radzieckie? I wino? To za mały kaliber. Jestem za moment.
SMS od Liluye, 20.10.2013 napisał:Chciałabym porozmawiać, jak będzie mieć Pani chwilę.
SMS od Liluye, 20.10.2013 napisał:To przyjdę do domu. Do zobaczenia.
LIST, 21.01.2014 r. napisał:
Betty,
jak tam w wielkim świecie, kiedy musisz razem z Brianem wszystko ogarniać, by się to trzymało? Jest dobrze albo chociaż względnie zadowalająco czy jest się o co martwić i to na poważnie?
Jeśli chodzi o jakiekolwiek sprawy czy dokumenty to najlepiej przez Brighta przesłać. Pewnie i tak ma w to wgląd jako prawnik.
Postępy jakieś, cokolwiek? Być może będziesz miała dodatkową parę rok do pomocy. Trish Ci jest znajoma.
Byłaby możliwość, żebyś na czas naszej odsiadki kolekcjonowała pocztę?
Trzymaj się, Bets.
William
Idź do strony : 1, 2
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Skrzynki kontaktowe NPC » NPC Betty Jou
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: