...
Ostatnio zmieniony przez Florencio Constantino dnia Sro 27 Maj 2015, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Florencio Constantino dnia Sro 27 Maj 2015, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Trish napisał:Hola, handsome! desea hacer una cita? xoxo Trish <3 <3 <3
Carma <3 napisał:[po hiszpańsku] Kochany! Jedziemy na koncert do Apolosa! Jedziesz z nami?
Carma <3 napisał:[of corz hiszpański] Podjadę po ciebie samochodem. Weź gorąco muzykę, będzie czego słuchać po drodze!
14.05.13, sms, Jonathan napisał:<filmik z Sophie biegającą wokół swojego gumowego kurczaka> /po hiszpańsku/ Mój piesek. Piękna jest, co nie? :D
14.05.13, sms, Jonathan napisał:<nieostre zdjęcie Sophie> Prawda?? Jest piękna!
Carmalitka 17.05.2013 napisał:Też tęsknie! Papa już lepiej, nie ma co się przejmować. Moje serduszko płacze z tęsknoty za naszymi spacerami <3 <3 <3
17.05.2013, Consuela napisał:Masz gorączkę?
17.05.2013, Consuela napisał:Ja jebie, Florencio.
19.05.13, sms, Trish napisał:Mój ty gorrrrronncy ogieże, RAR! Tęsknię za tobą : *
sms, Jane napisał:wiesz, gdzie mnie znaleźć ;*
SMS, 28.05.2013, Trish napisał:OMG FLORENCIO DOSTAŁAM PRACĘ, MAM PRACĘ!!!!!!!
Carmelitka 28.08.2013 sms napisał:Taaak. Stęskniłam się mój tygrysku! Jestem a Apolosa! Mam dojechać do Ow, czy ty przyjedziesz do mnie?
Jacek 31.08.2013, popołudnie napisał:Zachorowałem, zastąpisz mnie wieczorem?
mms, 11.10.13, Joan napisał:<zdjęcie stoiska z ciastami i Jonem siedzącym za nim> Ciastka charytatywne nie tuczą, potwierdzone naukowo Zapraszam na świetlicę przy kościele.
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Florian Constantino
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: