First topic message reminder :
Sms, mms, Sznaps, rumblr, Pejs, Swagger i bmail.
Idź do strony : 1, 2, 3, 4
sms, 31.07.2013, Sabrina napisał:No pomóc, no kurde. Jak sie pomaga ludziom, których chatę wywaliło w powietrze?
A Ennis... Tak.
sms, 31.07.2013, Sabrina napisał:Chociaż, nie wiem...
sms, 31.07.2013, Sabrina napisał:Tęsknie za nim strasznie.
Wiesz, od jak dawna jest w mieście?
sms, 31.07, Pepik napisał:Super się spało. Zostałem znowu sfriendzonowany.
sms, 31.07, Pepik napisał:OD RAZU CZUJĘ SIĘ LEPIEJ
sms, 31.07, Pepik napisał:...gdzie ja znajdę koszulkę z Mistrzem Yotą? To była limitowana kolekcja!
sms, 31.07, Pepik napisał:Jak bardzo mnie pojebało, że rozkminiam wyjazd stąd?
sms, 31.07, Pepik napisał:ALASKĘ?! Co ty, tam podobno łosie nadziewają ci się na płot i musisz je dobić, a potem robisz z nich steki ;/ Jestem prawie pewny, że nie lubię łosiny.
sms, 31.07, Pepik napisał:Mam kumpli, wiesz? ;/
sznaps, 31.07, cupidboyLOL napisał:*zdjęcie paczki miętówek*
Twoje smakują lepiej!
sms, 31.07, Pepik napisał:Tak. Już widzę, jak nagle stajemy się najlepszymi przyjaciółmi z twoim ojcem.
sms, 31.07, Pepik napisał:Chyba niedoszłemu.
sms, 31.07.2013, Duck napisał:To se po niego przyjdź!
sms, Ennis napisał:A w życiu bym nie powiedział. Daj mi się tylko rozpakować i powiedz dokładnie kiedy, to będę.
PS. Alkohol?
sms, 1.08, Pepik napisał:To brzmi jak podwójna randka. Hehe.
Spoko, zabrać ze sobą kogoś czy wolisz kameralną imprezę?
sms, 2.08, Pepik napisał:Buzi ;/ Ona nie jest, e, łatwa.
po chwili:sms, 2.08, Pepik napisał:Chętna?
sms, 2.08, Pepik napisał:ŻARTUJĘ, NIE POKAZUJ TEGO OJCU
sms, 2.08, Pepik napisał:Chętnie się dowiem o tym wszystkiego.
3.08, sms, Pepik napisał:No ma. Tu masz adres: [adres]. Weź tego normalniejszego karka, co?
sms, 21.08, Pepik napisał:Będziemy popołudniu. Kenny'emu się nie spieszyło.
sms, 24.08.2013, Ennis napisał:DOWCH GACETOW O WAS PYAA W OW
sms, 24.08.2013, Ennis napisał:JUZ JADE
26.08, sms, Pepik napisał:Jezu, Regina, serio, SZLABAN? Ja kurwa dla ciebie ryzykowalem tyle razy pojsciem do jebanego wiezienia, mam kartoteke i wychodze na jakiegos przestepce, a to wszystko nie jest moja wina!!!!!!!!1!!1 kurwa! zajebiscie, ze masz szlaban!
sms, 26.08, Pepik napisał:nie skarz sie ojcu, ze nie sram tecza do ciebie...ok?
sms, 26.08, Pepik napisał:ja jebie. po prostu... nawet nie wiem co ci napisac. potrzebuje pomyslec.
26.08, sms, Pepik napisał:byloby mi latwiej, gdybys zachowywala sie jak glupia gowniara i nie przepraszala mnie.
sms, 26.08, Pepik napisał:boze, Regina...
sms, 26.08, Pepik napisał:...nie cierpie twojego ojca. moze gdybys sie przestala do niego w koncu kleic za kazdym razem tylko postawila na swoim to by sie ogarnal, co?
27.08, sms, Pepik napisał:to już wiesz, że straciłem stypendium?
27.08, sms, Pepik napisał:Nie chcę od ciebie kasy w sumie. Duma i te sprawy.
sms, 27.08, Pepik napisał:...właśnie dostałem kupon na pieluchy. Nie jesteś w ciąży, co? Tak się upewnię.
sms, 27.08.2013, Ennis napisał:Regina, wszystko w porządku? Sabrina mi napisała że cię aresztowali znowu! Wtf!
sms, 27.08.2013, Ennis napisał:Gdzie jesteś? Pojechałaś szukać Cadillaka?
sms, 27.08.2013, Ennis napisał:... Sashy znaczy się. Sorry, głupia autokorekta
sms, 27.08.2013, Ennis napisał:a co z tym czerwonym śmigaczem, którym wyjechałaś wczoraj z domu? cały i zdrowy? potrzebujesz może podwózki później?
sms, 27.08.2013, Ennis napisał:no taki miałem plan. skąd cię odebrać?
PW, 28.08.2013, SiegPony z forum \"Anony" napisał:No proszę. Zależy dla kogo, dlaczego i czego mogę sobie zażyczyć w zamian. Mamy kłopoty Bebe Królewno?
Idź do strony : 1, 2, 3, 4
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Skrzynki kontaktowe NPC » NPC Regina Smith
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: