First topic message reminder :
Skrzynka Jonathana
Skrzynka Jonathana
25.05.2013, sms, Joan napisał:Tak? Nie zamierzam z tego powodu narzekać
25.05.2013, sms, Joan napisał:Och, Jonathan, czego oczekujesz ode mnie? Empatii? Nie ma serca, duszy i kilku innych potrzebnych ku temu struktur. Poza tym koniecznie musimy porozmawiać.
25.05.2013, sms, Joan napisał:Skoro tak stawiasz sprawę. Nie będę Cię błagać.
26.05, Cathy napisał:Mam ten stan... Cho do kina!
26.05, Cathy napisał:PISIONT TWARZY GEJA! Czekam!
27.05, Cathy napisał:Jak od ciebie to jakąś ładną bieliznę ;)
27.05, Cathy napisał:Nie wykasowałam ;>
27.05, Cathy napisał:Byłbyś zdolny kupić mi bieliznę? Aawwwww Jon jesteś taki słodki!
27.05, Cathy napisał:Coś ładnego i błyszczącego
27.05, Cathy napisał:Pieluchy nie są ładne i błyszczące : /
Chcę bieliznę!
27.05.2013, SMS, Ennis napisał:Zajebiście, Jonathan. Nie ma jak coś na poprawę nastroju. Może jeszcze mi to wydrukujesz i oprawisz w ramkę?
27.05.2013, SMS, Ennis napisał:Też bym wolał. Błagam, nie wysyłaj mi więcej takich zdjęć. Wiem że to "ku przestrodze", ale jest coś mocno zrytego w fotografowaniu zwłok na stole do sekcji i wysyłania ich znajomym. Z całym szacunkiem, Jon.
sms, 30.05, RYCERZYK ;* napisał:*filmik z Rodrigo biegającym wokół własnego ogona z radości, a potem machającym nim tak, że dupa latała mu na nogi*
Powiedziałam mu, że pozna nową koleżankę!
sms, 30.05, RYCERZYK ;* napisał:Weźmiemy Cath? Obiecałam jej spotkanie.
30.05, sms, RYCERZYK ;* napisał:Noo, najlepiej. Mój tato urządza wieczór z bingo, więc u mnie średnio.
sms, 30.05, RYCERZYK ;* napisał:...jakąś sałatkę. Wiesz, #healthyfood #gogreen #omnomnom . I coś, czym faktycznie można się najeść, heheheh
sms, 30.05., RYCERZYK ;* napisał:Eeee, coooooooo? Dobra, to ja piszę do Cath. Wymyśl coś.
13.07.2013, Damon napisał:Nie schlebiam, Jon. Tak tylko pytam, bo może niedługo znów się zobaczymy.
13.07.2013, Damon napisał:Fakt. Jest za to mój świeżo zaręczony kuzyn.
13.07.2013, Damon napisał:I tak byś się dowiedział. Nathaniel nie umie trzymać języka za zębami.
13.07.2013, Damon napisał:Ohoho No raczej nie inaczej.
13.07.2013, Damon napisał:Jeszcze nie wiem. Ale za to wiem, że będę drużbą
13.07.2013, Damon napisał:A po co trzeźwy? Fck the police
13.07.2013, Damon napisał:Żartuję. Znając Natha, będę musiał go ogarniać.
13.07.2013, Damon napisał:...Teraz to ty żartujesz, co?
13.07.2013, sms, Cooper napisał:nie jesteś pierwszym który mi mówi o tym języku. to obrzydliwe.
ECH CHCIAŁEM CI SAM POKAZAĆ PIERŚCIONEK NA MYM PALCU.
Nie wiem kiedy, ale jesteś zaproszony!
sms, 13.07.2013, Cooper napisał:to oczywiste, ze ona jest na górze.
I oczywiste, ze obejmuje wieczór kawalerski.
13.07.2013, Damon napisał:No ja nie wiem, w czym gustujesz, Jon. To znaczy coś tam wiem. Ale przecież nie znamy się zbyt dobrze, więc co ja ci będę mówił!
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Jonathan Harper
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: