First topic message reminder :
Skrzynka Jonathana
Skrzynka Jonathana
13.07.2013, Damon napisał:Mi nie jest żal, że przyjdę sam.
13.07.2013, Damon napisał:No cóż, osobiście doskonale bawię się w swoim towarzystwie. A poza tym, jestem królem parkietu.
13.07.2013, Damon napisał:Wszystkie laski zawsze chcą ze mną tańczyć. NIE DZIWIĘ IM SIĘ, HEHE.
13.07.2013, Damon napisał:Wow, ale bydle.
sms, 15.07.2013, Joan napisał:Jasne, chętnie.
18.07, Cathy napisał:Przepraszam za wszystko co powiedziałam. I dziękuję.
18.07, Cathy napisał:Za te wszystkie słowa w drodze do szpitala, ale nieważne już!
Kiepsko. Kiepsko...
Jak to, by nie wpuścili Sama?!
Gabrielle, sms napisał:Na moim ślubie będziesz Ty albo Sophie. Wybieraj.
sms, 19.07, RYCERZYK ;* napisał:Widziałam Naiche.
sms, 19.07, RYCERZYK ;* napisał:NIE ZWARIOWAŁAM!!!!
sms, 19.07, RYCERZYK ;* napisał:NIC NIE BRAŁAM!!!!!
sms, 19.07, RYCERZYK ;* napisał:Widziałam go. Po prostu!
sms, 19.07, RYCERZYK ;* napisał:...jak ci powiem, to uznasz mnie za wariatkę.
sms, 19.07, RYCERZYK ;* napisał:Przyjedź. Pomożesz mi ze słoikiem, taty nie ma.
19.07.2013, sms, Cooper napisał:Przykro mi, ale nie wpuszczają psów do kościoła czy urzędu.
mms, 22.07.2013, Damon napisał:<zdjęcie paszczy aligatora z wystającym ogonem szczura> Ally vs jedzenie 1:0
sms, Damon napisał:Doskonale, jeśli mam być szczery. Swoją drogą, co robisz nad oceanem? Praca czy urlop?
sms, Damon napisał:Powiedział człowiek grzebiący we flakach trupów. Urlop, doskonale, to popracuj nad opalenizną!
sms, 23.07, Cathy napisał:JAK TAM?! CO TAM?! Już się opaliłeś na ciepłą bułeczkę, bym mogła cię schrupać?
sms, 23.07, Cathy napisał:Nie przesadzaj. Nie może być tak źle.
Czuję się... Hm. Do przodu :)
Kup mi ładną pocztówkę!
SMS, 25.07.2013 r., William Parker napisał:I co, dowiedzieliście się czegoś nowego i będzie to spotkanie na plaży?
SMS, 25.07.2013 r., William Parker napisał:To podjadę niedługo. Obyście nie stali w tym tłumie, a gdzieś na zewnątrz.
SMS, 25.07.2013 r., William Parker napisał:...to może poczekam aż jej się odechce tańczyć, żeby czasem nie pomyślała, aby mnie zgarnąć. Tak czy siak - do godziny powinienem być. Może szybciej.
sms, 18.08.2013, Damon napisał:O, to jednak ze sobą rozmawiamy? Wow.
sms, 18.08.2013, Damon napisał:Przykro mi z powodu strat, czytałem w wiadomościach.
sms, 18.08.2013, Damon napisał:Nie wiem. Zapytaj swoją przyjaciółkę.
RYCERZYK, sms, 18.08 napisał:Książę stroi fochy czy w końcu się ogarnął i wziął za siebie odpowiedzialność?
RYCERZYK, sms, 18.08 napisał:...czyli dalej jest dzieciuchem?
RYCERZYK, sms, 18.08 napisał:omg, po prostu mu powiedziałam, że ma się ogarnąć. Nic takiego. Nie moja wina, że zachowuje się jak członek rodziny królewskiej!
RYCERZYK, sms, 18.08 napisał:NIE
RYCERZYK, sms, 18.08 napisał:przesadzaj!
RYCERZYK, sms, 18.08 napisał:dramatyzujesz!!!!
RYCERZYK, sms, 18.08 napisał:będę matką ;/ nie możesz!
RYCERZYK, sms, 18.08 napisał:Jejuuuuuu, Jon, daj spokój, nic takiego mu nie powiedziałam. Obraził się, bo ktoś mu zabrał zabawkę. to dupek. Odpuść sobie go ;/
sms, 18.08, RYCERZYK napisał:BOŻE, powiedziałam mu co myślę. Jak masz to w dupie, to mu to powiedz, bo to nie ty jesteś za to odpowiedzialny i dalej sobie tkwij w tym toksycznym związku, proszę bardzo!! RÓB SOBIE CO CHCESZ
sms, 18.08, RYCERZYK napisał:Twój argument jest inwalidą. Myślisz, że po co mu coś powiedziałam? Ale pewnie, demonizuj mnie dalej.
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Jonathan Harper
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: