First topic message reminder :
Skrzynka Jonathana
Skrzynka Jonathana
No właśnie nie wiem czy wybaczy. Kiedyś w liceum rzuciłam go dla innego. Oddałabym cycki za więcej IQ...
Fakt. Cycki to też argument. Iść do niego...? Już? Tyle czasu wystarczy? No i.... tam jest Skittles. Pożarliśmy się i od słowa do słowa wypłynęło TO...
Nie znam go w takiej materii. Ostatnim razem było inaczej. No. Wyszedł... Wszystko zawsze komplikuje. Mieszka u niego.
Wolałabym nie musieć dawać rady. Jestem taka beznadziejna!
sms, 28.02.13, RYCERZYK napisał:Ta dzielna policjantka nie radzi sobie w takich sprawach. Ty byś wybaczył? Napisałam do niego. Powinnam pójść? Zadzwonić?
SMS 3.03.2013 Ennis napisał:Ok. Sorry za Tyrsena. Potem może ci spróbuję wyjaśnić czemu go zaprosiłem... Chociaż to kretyńska historia
SMS od nieznany numer 05.03.2013 napisał:Mam nowy numer. Liluye
SMS 4.03.2013 Ennis napisał:Ok. Ale wiesz, że wystarczyło zapukać do pokoju obok i mi to po prostu powiedzieć?
Do zobaczenia w hallu ;)
sms, 06.03.2014, Romero napisał:obiad, ja stawiam. 5 p.m. w dinnerze.
6.03.13, sms, RYCERZYK napisał:WTF. CZEMU SIĘ NIE ODZYWASZ. WIESZ, ILE RZECZY SIĘ U MNIE DZIEJE?! ZARĘCZYŁAM SIĘ TAK NP. PO RAZ 2GI. ŻYJESZ?!!!!!!!!!!!!!! GDZIE KARTKA DLA MNIE?! ZAPOMNIAŁEŚ O MNIE?!
06.03.13, sms, RYCERZYK napisał:Szczególne? Znaleźliście go?! Nie trzymaj mnie w niepewności!!!!
No przecież piszę, cnie?! Pogodziliśmy się i mi się oświadczył. Nie jest idealnie, no ale... Pogadamy jak wrócisz. O ile nic się nie zmieni do tego czasu! Kiedy wracasz tak btw? xoxo, Lola
sms, 6.03.13, RYCERZYK napisał:No pamiątka dla mnie to najważniejsza sprawa, masz rację! :* Ej, ja byłam zdecydowana za 1szym razem, ok? Nie do mnie pretensje. xoxo, Lola
PS.: Bądź grzeczny!!! Miej przy sobie zawsze gumki. AIDS to poważna sprawa. I uważaj, by ci nikt nic do drinka nie wsypał!
sms, 6.03.13, RYCERZYK napisał:Nie bądź suką. Wiesz, że żartowałam ;/ Ja też się martwię. xoxo, Lola
SMS, 8.03.13r, Tyrsen napisał:spierdalaj,
SMS, 8.03.13r, Tyrsen napisał:spierdalaj
SMS, 8.03.13r, Tyrsen napisał:spierdalaj...
sms, 8.03.13, RYCERZYK napisał:Znasz kogoś kto zna polski????????????????? BOSZE. Translator nie daje rady. Albo ten język faktycznie jest BEZ SENSU. xoxo, Lola
sms, 8.03.13, RYCERZYK napisał:Muszę coś przetłumaczyć. Dasz radę? No sorry, jakoś mi się nie zwierzałeś ;/// xoxo, Lola
sms, 8.03.13, RYCERZYK napisał:JAK TO, NIE MASZ DLA MNIE CZASU?!!! ;(( TO WAŻNE, OK??? LOLA. BUZIAK.
sms, 8.03.13, RYCERZYK napisał:NIE DRAMATYZUJE, TO WAŻNE. JAK CZĘSTO PROSZĘ CIĘ O POMOC? ;/ Jak to biją?!! WTF? Co ty na Fight Club się zapisałeś?
sms, 8.03.13, RYCERZYK napisał:No. Mam artykuł. O Kawińskim. Dasz radę? TOP SECRET.
W załączniku znajdywał się ów artykuł.sms, 8.03.13, RYCERZYK napisał:Ale z ciebie ciota. Uważaj na siebie ;/ Dzięki! :*
sms, 8.03.13, RYCERZYK napisał:omg, faktycznie z ciebie księżniczka ;/ poradzę sobie sama, DZIĘKI!!!!! ;[[[
sms, 8.03.13, RYCERZYK napisał:OMG. NO SORRY. NIE MÓWIŁAM NA SERIO. LUV U. Czekam <3 xoxo, Lola
SMS od Liluye 8.03.2013 napisał:Hej.
Wyjechales gdzies?
SMS od Liluye 8.03.2013 napisał:Tak sie tylko zastanawiam, bo sie nie odzywasz. To miłego urlopowania, nie przeszkadzam.
sms, 10.03.2013, Damon napisał:Promenada, pod klubem "Bailando", za godzinę
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Jonathan Harper
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: