Ostatnio zmieniony przez Catherine Hernández dnia Wto 03 Lut 2015, 00:06, w całości zmieniany 4 razy
Ostatnio zmieniony przez Catherine Hernández dnia Wto 03 Lut 2015, 00:06, w całości zmieniany 4 razy
SMS od Liluye 22.01.2013 napisał:Hej. Dawno się nie widziałyśmy. Masz czas się gdzieś spotkać?
SMS od Liluye 22.01.2013 napisał:A może być u mnie? Nie bardzo mam.. ochotę gdzieś wychodzić.
Ron 21.01.13 napisał:Pewnie. Masz ochotę przejechać się do parku ?
sms, 24.01.2013, Lola napisał:Jak mogłaś!! Musieliśmy się tłuc autobusem. Umieram. I chyba mam gorączkę. Masakra, jaki kac... :[
SMS od Liluye 21.01.2013 napisał:Będzie obsuwa, przepraszam! Coś jeszcze robię. I się nie migdalę :/ Co do powiedzenia? Pisz lepiej!
SMS od Liluye 21.01.2013 napisał:Nienawidzę Cię!
sms, 24.01.2013, Lola napisał:Możesz zacząć od zrobienia mi rosołku. I herbatki. I poopowiadania mi bajek do snu.
SMS, 26.01.2013, nieznany numer napisał:Zamknęli Liluye, prosiła, abym się z Tobą skontaktował. Jutro będziesz mogła ją odwiedzić. Jakbyś miała jakieś kłopoty to pisz.
CE
SMS, 26.01.2013, Zbój jeden napisał:Na łeb upadłaś? Jest w areszcie w związku z tym potrąceniem. Jest cała i zdrowa, ale trochę niewyspania, nie pozwolono jej zabrać tabletek z domu. Musi się pojawić chyba jakiś lekarz. A ty zluzuj kopyta, robię wszystko, aby ją jakoś odciążyć!
SMS, 26.01.2013, Zbój jeden napisał:Powinny być w dokumentacji lekarskiej, leczy ją bodajże doktor Roberts.
SMS, 27.01.2013, Zbój jeden napisał:Liluye prosiła mnie, abym się z Tobą skontaktował, aby przygotować jej ubrania na rozprawę. Jeżeli masz czas to spotkajmy się pod jej przyczepą.
SMS 27.01.2013 Jonathan napisał:Jasne! Muszę się oderwać. Kiedy i gdzie?
SMS 27.01.2013 Jonathan napisał:Do Appaloosa?? No to spontan rzeczywiście. W pracy ale już jestem wolny. Podjedziesz pod biuro szeryfa?
SMS 27.01.2013 Jonathan napisał:Fraka mi nie trzeba, ja we wszystkim wyglądam fantastycznie ;)
sms, 29.01.13, Lola napisał:Geez, w życiu mi się nie wypłacisz za to, co dla ciebie robię! Będziesz mieć przejażdżkę życia! Zaraz będę, damo w opresji <3 xoxo, Lola
sms, 29.01.13, Lola napisał:Odeszła mi ochota na picie. Idę do domu. ;/ Lola
sms, 29.01.13, Lola napisał:CO?! Poradzisz sobie? Mam się wrócić? Jest tam Sam jeszcze????????? NIE ZASYPIAJ!!!
sms, 29.01.13, Lola napisał:To dobrze, że się przysiadł. No. Gabrielle raczej nie chodzi na randki. To skomplikowane. Ej. Sam jest przystojny, nie? Taki... atrakcyjny w sensie?
PS.: Daj znać jak jednak nie ogarniesz. Każ Samowi się odprowadzić. Jak będzie miał wątpliwości, to powołaj się na mnie i na ewentualne kłopotki w pracy! Ja dziś piję samotnie! :C
sms, 29.01.13, Lola napisał:No... Po prostu jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi. To dziwne.
Dobra, jesteś dużą dziewczynką! Tylko nie rób głupich rzeczy. Albo przynajmniej mnie potem za nie nie wiń! xoxo, Lola
SMS.od Maro Salinas napisał: Zamówiłem części, uszczelka wraz z miską: 54.99$ + końcówki drążków: 16.46$ + tuleje wahaczy: 94.98$. Jutro popołudniu będą części plus dwa dni roboty, eh niech stracę 100$. Robimy?
SMS od: Maro Salinas napisał:To we wtorek po auto... Chyba że coś nowego odpadnie... ;)
sms, 31.01.2013, nieznany numer napisał:Mam nadzieję, że nudzi się pani w tym Old Whiskey i kiedyś wpadnie na kolejnego drinka do Appaloosa.
A. S.
sms, 31.01.13, Lola napisał:Źle. Gabrielle mnie nienawidzi. Naiche coś kombinuje. A w nocy rzygałam jak kot. I mam nowego w pracy, który zapowiada się na irytującego skur... Ale to wspaniale, że przyczyniłam się do czegoś dobrego!
sms, 31.01.13, Lola napisał:ZARAZ. CO. JAK TO?! Czy... czy to ma związek z Samem, który miał ci dotrzymać towarzystwa?????!!!
31.01.13, Lola napisał:Co to za pytania? Co z ciebie za przyjaciółka?!! ;/ Naiche to mój chłopak, ciołku!!! Gabrielle to ta policjantka. Spięłyśmy się o sprawę. Trochę policyjną, trochę prywatną... TO CO Z TYM SKWARKIEM?
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Catherine Hernández
Similar topics