First topic message reminder :
Joł. SMSy, maile i inne takie.
Joł. SMSy, maile i inne takie.
7.02.2013, sms, Skittles napisał:Mamy gości z policji, kretynie.
sms, 7.03.13, Lala napisał:bede miec mnostwo czasu by ci to wytlumaczyc. mam urlop.
07.03.13 napisał:Szwy mi pękły na "nosie", więc pojechałem do swojego lekarza w Appalossa.Twoja sprawa przedłuży się o jakiś czas :P
9.03.2013, sms, Skittles napisał:Wracaj do domu i zabierz stąd swoją rozhisteryzowaną dziewuchę.
sms, 9.03.13, Lola napisał:nie zastalm cie w domu. chcialam ci powiedziec, ze ktos ukrsdl mi pierscionek...
sms, 9.03.13, Lola napisał:myslalam, ze skoro nocujrsz juz w domu to skittles sie wyniosl. NIE CHCE GO WIECEJ WIDZIEC!
SMS od Liluye, 10.03.2013 napisał:Nadal chcę pocztówkę. I rozpleć warkoczyk, bo jak go nie rozczeszesz to będziesz miał dreda. A myślę, że tego nie chcesz.
SMS od Liluye, 10.03.2013 napisał:Poza tym miałeś mnie zabrać na rowery. Zrób to póki nie muszę ciągać za sobą brzucha.
SMS od Liluye, 10.03.2013 napisał:Nie jestem. I nie byłam. // No to czekam.
16.03.13 napisał:Nie wiem czy jest aktualny, ale nic lepszego nie dam rady zdobyć aktualnie.
[Namiary]
Tammy napisał:A moja się chyba zepsuła. A nie umiem tego naprawić
sms, 26.01.13, Lala napisał:No bo Jon dostał awans i musiałam coś zrobić, noooo! To upiekłam torta, cnie? :* Możesz posprzątasz jak się nudzisz!! xoxo, Lola
sms, 26.01.13, Lala napisał:A ja ci zrobiłam śniadanie i obiad masz w lodówce. BEZ glutenu! :* Pamiętałam <3 Kocham cię!
sms, 26.01.13, Lala napisał:...od teraz TY gotujesz!!!! :<
sms, 26.03.13, Lala napisał:jon zalal sie jak swinia i odstawiam go do domu. zaraz wroce. mam nadzieje. kocham cieeee!!!!!!!!!
sms, 2.04.13, Lala napisał:jeeju jeuu jeuu jeu jeju! moje piekne slodkie urczoce wspaniale madre cudowne tyci tyci dzieciatko!!!! <3 daj mu buziaka ode mnie!!! jest najlepszy! mowilam ci, ze to ajfajnejszy pies na swiecie!!!!!!!!!!!
SMS od Liluye 4.04.2013 napisał:Psa, deske czy kogo? Bo sie pogubilam. Obiecales BMXy.
SMS od Liluye 4.04.2013 napisał:Obojętne. Tylko nie bierz tego szczura, bo Moira sobie nie odpuści.
SMS od Liluye 4.04.2013 napisał:Szczur. A na pewno tak wygląda. To czekam, jestem w domu.
SMS od Liluye 5.04.2013 napisał:Podobno wszystko po Jacobie zabrał jego syn (?). Zostały jakieś papiery, poprosilam zeby poszukala czegokolwiek, bo szukasz pamiatek i wszystko cie interesuje.
SMS od Liluye 5.04.2013 napisał:Daj mi znać jak tylko będziesz mógł po operacji, dobrze? Zadzwoń czy co.
SMS od Liluye 5.04.2013 napisał:Nie zaraz - "jak tylko bedziesz mogl"! Nie wiem czy wpadać, nie chce sie spotykać z Lolą, a ona pewnie bedzie u Ciebie.
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Skrzynki kontaktowe NPC » NPC Naiche
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: