First topic message reminder :
Joł. SMSy, maile i inne takie.
Joł. SMSy, maile i inne takie.
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Czarną? Raczej granatową w czerwone grochy. Mam taki ladny material.
I wcale nie ojtam. Ale mowilam Ci, ze nic nie bylo. Lola cos znalazla czy cos?
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Czemu nie pojechałeś z nia?
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Biedny szczur.. a co do policji to co z tego, ze duzo? moze dobrze jakbys sie pokazal
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:W sumie masz racje. Mnie teznie bawilo, a teraz mam wyrzuty sueinia
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:bylam ze znajoma w brzoskwince, ale spanikowalam i zwialam.. a ona zostala, ale pytalam ja to nie chciala wracac
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:no i mam wyrzuty sumienia przez to
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Wiem, nie musisz mi uswiadamiac.. Ale czulam sie.. strasznie, nie umialam tam zostac :/
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Nie denerwuj mnie nawet.. tak, zyje. A co u Ciebei?
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:U ciebei nie u szczura!
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Dobrze, nie bede.
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:To jakbys chcial porozmawiac to daj znac...
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Napuszcze na Ciebie Moire, zalize Cie na smierc. A tak serio - to o czymkolwiek bys chcial sie wygadac, a nie mozesz czy nie chcesz Loli. Albo w ogole nie gadac tylko siedziec i machac nogami w strumieniu w parku. Obojetne.
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:W takim razie machanie nogami w strumieniu. Kiedy mogę cię porwac?
sms, 5.05.13, Lala napisał:na pwno nei chcsz wpasc? jest super~!!! dj gra lady dzge! smutno mi, bo kazdy z kims przszedl!!!!
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:To moze jedz. przyda Ci sie. I odwieziesz ja do domu, to sobie nogi nie skreci w szpilkach.
sms, 5.05.13, Lala napisał:nei pamietm. siedza tu ldzie w golfach. przyjedzsz? bedzie suuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:No to Ci nie pomogę, niestety. Niech sie kogoś zapyta
sms, 5.05.13, Lala napisał:uratuj mnei od samotnsci!!!!!!!!
sms, 5.05.13, Lala napisał:...pluper???? nie wiem. puszczaja tu dziwna muzyke. ale pan dj puscil dla mnie cos spoer!
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Jedź, tylko uważaj na siebie
5.05.13, Lala napisał:dbra, czekaj!!! ale nei chce do domju jeszcee! chce tanczyyyyyyyyyyyyyyc!
sms, 5.05.13, Lala napisał:Bloopers
SMS od Liluye 5.05.2013 napisał:Miłej zabawy : )
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Skrzynki kontaktowe NPC » NPC Naiche
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: