First topic message reminder :
Zbiorowa skrzynka kontaktowa dla wszelakich NPC prowadzonych z konta Mistrza Gry, z którymi musisz nawiązać kontakt.
Przed wysłaniem wiadomości NAPISZ, DO KTÓREGO NPC JEST ONA SŁANA.
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5
brokatowy list w różowej kopercie do nauczyciela WFu z liceum OW Daniela McGraba od.. zakochanego anonima napisał:
Kochany!
Pamiętam nasze pierwsze spotkanie na WFie kiedy powiedziałam, ze jestem niedysponawana i pozwoliłeś mi wrócić do domu! Och Danielu, od tamtej pory czuje, że nasze serca sa połączone. Zrozumiałam dopiero teraz. Po licznych moich stosunkach z innym mężczyznami, tak naprawdę pragnę Ciebie! Jednak wiem, ze masz żone, dzieci, wnuki.
Jednak zawsze jesteś w moim serce.
C. <3
07.10.13, Jonathan napisał:<zdjęcie Sophie w muszce>
07.10.13, Jonathan napisał:<zdjęcie pijanego Coopera wywożonego na taczce> twój kuzyn na najsłabszą głowę i najmocniejszy sen
07.10.13, Jonathan napisał:Prawda? Sama klasa. Urodziny miałem dwa tygodnie temu, muszka to prezent. A Nathan był odpowiedzialny za drinki. Nigdy więcej...
07.10.13, Jonathan napisał:Dziękuję. Mhm, jak się przyssał do barku to już na stałe.
07.10.13, Jonathan napisał:<selfie Ireny robiącej dzióbek do kamery>
07.10.13. Jonathan napisał:Jego swatać nie trzeba, bo wielbiciele się sami znajdują. Hohoho.
07.10.13, Jonathan napisał:Gdyby nie pewne okoliczności, to zapewne byłabym wielbicielką. Ale mam zaszczyt być jego siostrą
07.10.13, Jonathan napisał:A kim ty jesteś by mówić mi o jego interesie?
07.10.13, Jonathan napisał:...zabiję ją. Już nigdy nie zostawię telefonu bez nadzoru. Sorry za to, a teraz jeśli pozwolisz zapadnę się pod ziemię.
sms, 07.10.13, Joanthan napisał:Goń się. Miłego dnia.
sms, 07.10.13, Jonathan napisał:Fajna fotka. Nadal się goń. Nikt nie mówi tak o Irenie.
sms, 07.10.13, Jonathan napisał:Nie daj się zjeść, ale mam nadzieję, że posolisz sobie kawę.
.Do Franka z kurzej fermy.
Proszę, o jak najszybsze stawienie się w biurze szefa, w celu przesłuchania, w sprawie strzelaniny
Do Boba z kurzej fermy.
Proszę, o jak najszybsze stawienie się w biurze szefa, w celu przesłuchania, w sprawie strzelaniny.
Mecenas Harry Bright wnosi do prokuratury o nie przedłużanie aresztu Briana Daltona. Biran Dalton zobowiązuje się tym samym do odpowiadania z wolnej stopy w sprawie obrony własnej ze skutkiem śmiertelnym z dnia xx.xx.xxxx
sms, jonathan napisał:Czyj to numer?
sms, jonathan napisał:Sorry. To było chamskie. Jak leci?
sms, Jonathan napisał:Niby tak, ale w sumie mało się zmieniło przez 3 lata. Jak wibratory?
sms, Jonathan napisał: ALIGATORY
sms, Jonathan napisał: pierniczony autocorrect...
sms, Jonathan napisał:O? To na co zamieniles Floryde i gady?
sms, Jonathan napisał:O. To fajnie. Powodzenia.
sms, Jonathan napisał:Z pająkami znaczy.
sms, Jonathan napisał:I wężami.
sms, Jonathan napisał:I mięsożernymi papugami.
sms, Jonathan napisał:A nie, to chyba Nowa Zelandia. A ja jestem pijany. Dobranoc
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Skrzynki kontaktowe NPC » NPC prowadzone z konta MG
Pozwolenia na tym forum: