First topic message reminder :
Zbiorowa skrzynka kontaktowa dla wszelakich NPC prowadzonych z konta Mistrza Gry, z którymi musisz nawiązać kontakt.
Przed wysłaniem wiadomości NAPISZ, DO KTÓREGO NPC JEST ONA SŁANA.
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5
Do Archiwum Sądu w Nowym Jorku
PODANIE O UDOSTĘPNIENIE AKT
Z dniem 10.03.13 wnoszę prośbę o wgląd do stenografu z rozprawy Niny Kawińskiej w sprawie stręczycielstwa z lat 80.
UZASADNIENIE: Sprawa może mieć związek z prowadzonym śledztwem.
oficer Lola Martinez, oddział policji w Old Whiskey
Do Bob Person
Proszę o stawienie się na posterunek policji Old Whiskey w dniu XX1 o godzinie xx:xx.
Obecność obowiązkowa.
Oficer Aldo Iadanza
Ostatnio zmieniony przez Aldo Iadanza dnia Pią 07 Lis 2014, 11:57, w całości zmieniany 1 raz
Do Steven o'Hara
Proszę o stawienie się na posterunek policji Old Whiskey w dniu XX2 o godzinie xx:xx.
Obecność obowiązkowa.
Oficer Aldo Iadanza
Do Charlie Houston
Proszę o stawienie się na posterunek policji Old Whiskey w dniu XX3 o godzinie xx:xx.
Obecność obowiązkowa.
Oficer Aldo Iadanza
Do właściciela (J.B.) Chaco Taco
Zawiadomienie.
Został zatrzymany sprawca napadu na Państwa salon Chaco Taco. Proszę o zgłoszenie się na posterunek w celu rozpoznania, oraz dopełnienia zeznań. Skradzione pieniądze zostaną zatrzymane jako dowód w sprawie.
Oficer Aldo Iadanza
SMS, 06.04.2013, Joan napisał:Cześć, na wieczór nie. Masz jakieś propozycje?
SMS, 06.04.2013, Joan napisał:Z przyjemnością, podaj mi namiary, to się spotkamy na miejscu.
08.03.2013, sms, Joan napisał:Cześć, mam nadzieję, że mimo wszystko jest w porządku. Przykro mi, że tak to się wszystko skończyło. Joan
Billy do Sally, sms napisał:Z Tobą zawsze.
Billy, sms napisał:Wiesz gdzie mnie szukać, mała!
sms 06/05/13 ten mały z baru napisał:Jak bedzie trzeba zidentyfikowac twoje zmasakrowane ciało to mam odcisk twojego uzębienia.
załącznik napisał:zdjęcie śladów zębów na czymś co wygląda jak udo
sms 06/05/13 Jon napisał:A co jak będzie miał na ciebie ochotę jakiś aligator? Pamiętaj żeby się zabezpieczać...
sms 06/05/13 Jon napisał:śmieszne
sms 06/05/13 Jon napisał:Nie wątpię.
sms 06/05/13 Jon napisał:A tak w ogóle to czuję się oszukany, bo nie doczekałem się w końcu tej obiecanej kawy.
sms 06/05/13 Jon napisał:No niektórzy mają pracę.
sms 06/05/13 Jon napisał:Z której urywają się przed południem i jadą na wagary do Appaloosy.
sms 06/05/13 Jon napisał:Tylko pozazdrościć.
sms 06/05/13 Jon napisał:30 i nie ma to nic do rzeczy. Chyba na mnie nie naskarżysz?
sms 06/05/13 Jon napisał:Dziewczyny mnie wyciągnęły na jogę. Pewnie niedługo dadzą mi już spokój.
sms 06/05/13 Jon napisał:niby co?
sms 06/05/13 Jon napisał:Właśnie nas wywalili z sali.
sms 06/05/13 Jon napisał:tak. Starsucks?
sms 06/05/13 Jon napisał:ok
sms, 10.05.13 Jon napisał:Jesteś jeszcze w Appaloosie?
sms, 10.05.13, Jon napisał:Chcesz się spotkać wieczorem?
sms, 10.05.13, Jon napisał:Pub "u Gordona"? Potem zobaczymy.
wezwanie do Elmira Johnsona napisał:WEZWANIE
Wzywa się Pana Elmira Johnsona do osobistego stawiennictwa w dniu XX.05.2013 o godzinie XX:XX w Biurze Szeryfa w Old Whiskey w charakterze świadka w sprawie dotyczącej kradzieży ciężarówki należącej do jadłodajni Elmir's Dinner.oficer Lola Martinez,
oddział policji w Old Whiskey
Do Szpital w Appaloosa City napisał:PROŚBA O UDOSTĘPNIENIE DANYCH
Oddział policji w Old Whiskey wnosi prośbę o udostępnienie listy osób rannych oraz ofiar w wybuchu gospodarstwa w okolicach Old Whiskey w dniu 15.04.2013.
UZASADNIENIE: Osoby te związane są ze sprawą, które prowadzi posterunek policji w Old Whiskey.oficer Lola Martinez,
oddział policji w Old Whiskey
16.05.13, mms, Jonathan napisał:<zdjęcie Sophie> Nie martw się, nie jest twoje
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Skrzynki kontaktowe NPC » NPC prowadzone z konta MG
Pozwolenia na tym forum: