First topic message reminder :
Ostatnio zmieniony przez Catherine Hernández dnia Wto 03 Lut 2015, 00:06, w całości zmieniany 4 razy
Ostatnio zmieniony przez Catherine Hernández dnia Wto 03 Lut 2015, 00:06, w całości zmieniany 4 razy
SMS od: Maro napisał:To mi powiedz Cath
SMS od: Maro napisał:Nie chce Cię spłoszyć... no i siebie...
SMS od: Maro napisał:Nooo poniekąd jesteś... Niezłą łanią nawet, nie tylko sarenką.
10.03.13 Ron napisał:Żyje, ale Morgan zamieszka u mnie na razie. Po za tym nie wiem czy jestem teraz w czepku urodzony czy w ciemnej dupie.
10.03.13 napisał:To wpadaj jak najszybciej, bo czeka mnie niemało pracy
26.03.13, sms, Jonathan napisał:Hej, dostałem awans, chcesz ze mną świętować? Dzisiaj w Elmirze.
Tammy napisał:Nie wiem. Dziś nie może, bo ma spotkanie z kolegą :C
sms, 23.03.2013, Smith napisał:tylko raczyłabyś mi dać adres ;)
29.03.2013, sms, Skittles napisał:Wpadaj do Rosie. Dupa Rona czeka na twoje zwinne palce.
29.03.13, sms, Jonathan napisał:Co? o.O
29.03.2013, sms, Skittles napisał:Na dupę Rona? Zawsze.
29.03.2013, sms, Jonathan napisał:...brałaś coś? Potrzebujesz pomocy?
29.03.13, sms, Jonathan napisał:Okej. Pytam, bo tak nagle wyskakujesz z jakimiś propozycjami. A porywaj, byle nie z zaskoczenia, chyba bedę miał kupę roboty w najbliższym czasie ;)
SMS od: Maro napisał:Nic na siłę, tak pytałem...
08.04.2013, sms, Joan napisał: Cześć Cath, muszę w najbliższym czasie odwiedzić optyka w Appaloosa, może chcesz się zabrać? Szansa na zakupy, szkoda odpuścić, nie?
11.04.2013, sms, Joan napisał:To masz czas dzisiaj, jutro?
11.04.2013, sms, Joan napisał:Fajnie, to Cię odbiorę.
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Catherine Hernández
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: