First topic message reminder :
~~~
19.07, Cathy napisał:PRZEPRASZAM! TĘSKNIĘ ZA TOBĄ! DLACZEGO TAKA JESTEŚ?! DLACZEGO NIE OZYWASZ SIĘ?! DLACZEGO O NAS NIE WALCZYSZ?! KOCHAM CIĘ!
sms, 18.07.2013, Bobby napisał:Nie chcesz wiedzieć. No wiesz co! Ale i tak mam zmianę, więc... Och. I mi nie powiedziałaś? No wiesz :c
19.07, Cathy napisał:To ja myślałam, że masz mnie gdzieś! Masz? MASZ?! Bo jak masz to nie będę się narzucać. Nie jestem taka, o nie!
19.07, Cathy napisał:Nie wiem. Może...
19.07, Cathy napisał:Jeśli chcesz to możesz, ale nie musisz, oczywiście.. Ja tu tylko leżę i czekam na jakieś informacje.
18.07, Cathy napisał:Coś dobrego do jedzonka!
sms, 18.07.2013, Bobby napisał:Piszę się na ocean i drinki. Pójdę zagadać o urlop
sms, 23.07, Cathy napisał:CO TAM!? JAK TAM!? Czy Bobby z tobą pojechał?! NIE BIERZCIE ŚLUBU BEZE MNIE!
sms, 23.07, Cathy napisał:Jesteś teraz tak bardzo aktywniejsza ode mnie! Tak. Właśnie wychodzę! Czuję się różnie, ale do przodu. Dzieciak zostaje, wiadomo.
Zazdroszczę wam tych wakacji <3 Tak bardzo chciałabym zobaczyć ocean.
sms, 23.07, Cathy napisał:Musisz spróbować surfingu! Co się może stać, to tylko woda. :D Wysyłaj! Nawet pięć dziennie. Chcę poczuć jakbym tam z wami była.
sms, 23.07, Cathy napisał:Mam nadzieję, że to moja zasługa! Albo chociaz Bobbiego ;>
sms, 25.07, Cathy napisał:Dzięki za fotki! Tam jest cudnie. Ale bym przyjechała do was.
sms, 25.07, Cathy napisał:Człowiek rekin! Gdybyś nie miała Bobbiego to kazałabym ci się za niego brać :D
sms, 25.07, Cathy napisał:A co porabiałaś ostatnio?!
sms, Cathy napisał:<zdjęcie salonu, wypełnionego różnorakimi pudłami oraz... gołym, śpiącym Skittlesem oraz jakimś innym gościem pokrytym tatuażami>
sms, Cathy napisał:WYBACZ! Nie mogłam się powstrzymać! Wy na wakacjach, a ja tu cierpię!
sms, 27.07, Cathy napisał:Wybacz! Lubię dokuczać przyjaciołom :D
sms, 27.07, Cathy napisał:Wpakowałam się? Ach nie! Ja nie mam z nim wspólnego! Jednorazowa pomoc.
sms, 27.07, Cathy napisał:Bo się wyprowadzam. Ale to dłuższa historia. Jak wrócisz to opowiem...
sms, 27.07, Cathy napisał:Zobaczysz! I spodoba ci się to!
sms, 17.08, Cathy napisał:Na szczęście cała, ale to było straszne! Tak się cieszę, że mały jest bezpieczny w szpitalu. A u ciebie? Jak ?
sms, 17.08, Cathy napisał:Jak masz chałupę rozwaloną to zapraszam z podusią do siebie.
sms, 17.08.2013, Bobby napisał:Ja tak, ale boję się wrócić do domu. Pod warunkiem, że jeszcze go mam. A z tobą wszystko okej?
sms, 18.08, Cathy napisał:Chcesz pojechać ze mną do Appaloosa i poznać mężczyznę mojego życia? ;)
sms, 18.08, Cathy napisał:Możesz zamieszkać u mnie. Zgarniemy rzeczy, przywieziemy i potem możemy pojechać do szpitala. #wzorowapsiapsióła
Sms od Liluye, 21.08.2013 napisał:Jak będziemy miały to ja chcę rozmawiać z wężami! Opuchlizna już też zeszla, ale plasterki mam. Wyglądam jak Ye-No* w swoich wczesnych teledyskach
Sms od Liluye, 21.08.2013 napisał:Własnie, jak twoj dom? Moja przyczepa tylko na złom, dobrze, że tam nie mieszkałam.. i że Moiry w niej nie było.
Sms od Liluye, 21.08.2013 napisał:Ale znalazłas cos? Czy mieszkasz u kogoś na razie?
No, praktycznie nic tam nie mialam na szczęscie. U Betty troche piasku, a dom Howahkana prawie nietknięty
Sms od Liluye, 21.08.2013 napisał:To dobrze. Jak u Cath? Maluch juz w domu? Mialam do niej napisać, ale wypadło mi z głowy.
Sms od Liluye, 21.08.2013 napisał:To dobry pomysł. Musze z nia pogadać. Dzieki za info
SMS od Liluye, 1.09.2013 napisał:No, trochę się znam, ale zależy na czym. Jak jesteś w OW to się zabiorę z Tobą. Co chcesz ćwiczyć?
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Joan Wharton
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: