First topic message reminder :
~~~
SMS od Liluye, 1.09.2013 napisał:To pomogę. Czekam u siebie, znaczy u siebie i brata, masz adres: xxxx
sms, 13.09.2013, Bobby napisał:Oja! Totalnie idziemy na Widzew, ta nazwa przyciąga jak magnes!
07.10.13, Jonathan napisał:<seria posturodzinowych zdjęć Sophie w muszce i w kapeluszach>
SMS od Liluye, 10.10.2013 napisał:Mogłyby jednak tuczyć, nie obrazilabym się.
SMS od Liluye, 11.10.2013 napisał:Bardzo nieladnie! Sprawdzę jak bede miała chwilę.
SMS od Liluye, 11.10.2013 napisał:Jak bardzo można się pochorować od starych bakalii?
SMS od Liluye, 11.10.2013 napisał:Właśnie nie wiem. Wyglądają za ładnie jak po takim czasie..
SMS od Liluye, 11.10.2013 napisał:Nie wiem! Co jak będą miały robaki? Zdarzało im się mieć robaki wcześniej..
SMS od Liluye, 11.10.2013 napisał:Bakalie dojrzewają z czasem? W sumie, wypadałoby w końcu. Musimy omówić ten temat. I ten ze skorupiakami też. Oba ważne.
SMS od Liluye, 11.10.2013 napisał:Przygotuj sie, przygotuj. Nie jedz kolacji czy co. Dam znać jak bede mieć czas.
sms 31.01.2014, Landon napisał:Hej! Trochę mnie nie było, ale wróciłem do Old Whiskey. Jakieś spotkanie zanim wrócę do pracy i nie będę musiał brać chorobowego, żeby wyleczyć kaca? Odpisz ASAP.
sms, 13.03.17r., Cath napisał:Hej... Jak leci? Wiem, że zerwałyśmy kontakt dawno temu, ale chciałabym wiedzieć, że u Ciebie wszystko ok. To jak? Wszystko w porządku? Jak życie?
Cath
sms, 13.03.17r., Cath napisał:Ano specjalizacja pochłania całą moją uwagę. Dorobił, ale to mało ważny temat. Odwiedź mnie kiedyś w Appaloosa. Naprawdę jestem już grzeczna, a do tego dosyć samotna w tym wielkim mieście.
Cieszę się, że odpowiedziałaś. Miło czytać, że u Ciebie w porządku!
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Joan Wharton
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: