First topic message reminder :
~~~
sms, 27.05.2013, Bobby napisał:To skandaliczne. Chyba będę musiał sam sprawdzić.
sms, 27.05.2013, Bobby napisał:Okej. Nie znasz dnia ani godziny.
sms, 06.06.2013, Landon napisał:Hej, koleżanko Jesteś w pracy?
sms, 06.06.2013, Landon napisał:Jedzenia! Idziesz ze mną na jakić lunch? Zasługuję na nagrodę, bo dzisiaj zrobiłem coś super (Skromność to moje drugie imię, wiedziałaś ?)
7.03, Cathy napisał:DLACZEGO SIĘ NIE ODZYWASZ?! JUŻ MNIE NIE KOCHASZ?
7.03, Cathy napisał:Ja mam całe życie dość spraw na głowie. Ale dla ciebie zawsze znajdę czas! :D Praca? Tylko praca? Nie kłam! Jak tam sprawy z Bobbym? ;>
7.03, Cathy napisał:Czemu? : / Nie jest przypadkiem on twoją bratnią duszą? Takich osób należy się kurczowo trzymać! Tak jak się trzymasz mnie ;D
7.03, Cathy napisał:Czy to wiek XV czy też XXX poszukiwanie bratniej duszy, zawsze było dla ludzi najważniejsze! A ty powinnaś się cieszyć i doceniać to, że być może takową znalazłaś. Nie każdy ma takie szczęście! : /
7.03, Cathy napisał:Słucham? To skoro ci nie zależy na trzymaniu się to spoko, nie muszę pisać! Nie muszę się odzywać! No problemo. Już więcej nie będę cię męczyć swoją irytującą osobą. Od dziś masz ode mnie spokój! Pa!
sms, 7.06.2013, Bobby napisał:Cześć! Boże, co za ulga. Może na raka gustu pomaga po prostu kawałek dobrej książki/filmu/sztuki? Ja też żyję, tylko mam trochę więcej na głowie... Między innymi z powodu niedyspozycji twojego szefa.
sms, 7.06.2013, Bobby napisał:Ale jak nie jesteś pewna diagnozy, to wiesz, mam wolne terminu w kalendarzu ;)
sms, 7.06.2013, Bobby napisał:Tak... Dlatego zawiązałem konspirację z panią McConnor, żeby trochę to opóźnić. Ale ciii, tajemnica państwowa!
sms, 7.06.2013, Bobby napisał:<Bobby podał tu swój własny numer, na który Joan właśnie pisała> mam nadzieję, że pójdzie im to sprawnie... ta cała papierologia jest taka męcząca!
sms, 7.06.2013, Bobby napisał:W takim razie do zobaczenia! :)
SMS od Liluye, 8.06.2013 napisał:hej, masz numer do faceta Cath? jak tak to napisz mu, żeby ją zapytał czym jezdzi...
Sms Sam napisał:Ok. Zapytam jej a nie wiesz przypadkiem o co chodzi?
Sms Sam napisał:Co??!! Jak ją dorwę to nie wiem co jej zrobię!! Nie wiesz przypadkiem gdzie ona jest?
Sms Sam napisał:POSTARAM się być spokojny i jej nie udusić. Dzięki Joan za info. Jesteś wielka
sms, 8.06.2013, Bobby napisał:Zapomniałem zupełnie! Otóż, Joan, po wnikliwej i dogłębnej analizie twojego stanu zdrowia mogę wykluczyć podejrzenie raka gustu.
sms, 8.06.2013, Bobby napisał:
sms, 15.07.13, Jonathan napisał:Jadę na siłownię. Chętna?
18.07, Cathy napisał:Po moim suficie biegły jednorożce...
19.07, Cathy napisał:Wybacz za tego smsa. Nieważne... I tak cię to średnio by zainteresowało, więc nie będę zawracać głowy.
sms, 18.07.2013, Bobby napisał:Śniłaś mi się ostatnio
sms, 18.07.2013, Bobby napisał:Uprowadzili cię Faceci w Czerni i okazało się, że jesteś Strażnikiem Galaktyki, a Jonathan był szopem. I próbowałaś ratować Old Whiskey od najazdu Zorgów, ale niestety nie wyszło...
sms, 18.07.2013, Bobby napisał:Joan
sms, 18.07.2013, Bobby napisał:To, że skończył się źle, to nie była twoja wina, bo był jeszcze jakiś bezdomny co znalazł przycisk do detonacji i zamiast go wyłączyć, to włączył i wszystko popsuł
sms, 18.07.2013, Bobby napisał:Koszmarem to tam było co innego ;x
sms, 18.07.2013, Bobby napisał:Jesteś najlepsza <3 Ej w ogóle, słyszałaś o tych wycieczkach za pół darmo?
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Joan Wharton
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: