First topic message reminder :
Tylko ważne rzeczy
Idź do strony : 1, 2, 3
8.03.2013, sms, Skittles napisał:A mózg Rosie rozbryzgał się na ścianie. Ale nie wiem czy miała raka.
8.03.2013, sms, Skittles napisał:A co, mam pisać o cyklach miesiączkowych twojej żony? Ogarnij tę cholerną Rosie, Smith!
8.03.2013, sms, Skittles napisał:Widzę, że nie próżnujesz. Miłego eksplorowania krocza twojego nowego nabytku. Wymęcz ją tak, żeby dało jej się tam mieszać szpadlem.
8.03.2013, sms, Skittles napisał:Gorzej jakbyś połknął. Wolę jak połykasz w moim towarzystwie.
8.03.2013, sms, Skittles napisał:Bo w przeciwieństwie do nich, ja już jebałem twoje córki.
8.03.2013, sms, Skittles napisał:Żartowałem.
8.03.2013, sms, Skittles napisał:Jebałem tylko Redżajnę.
26.03, Cath napisał:Pana kochana córeczka bawi się w najlepsze z policją w Old Whiskey. Tak mi przyszło do głowy, że wolałby Pan wiedzieć. Przyszła z pewnym chłopakiem...
26.03, Cath napisał:Elmir's Diner, Pickles Street. Oby Pana nie ubiegł Ennis, nowy kolega Sabriny.
28.03.2013, sms, Skittles napisał:Morgan spierdoliła.
31.03, Cath napisał:Mam kilka spraw do Pana, więc przyjadę jeśli znajdzie Pan chwilę.
sms, 28.05.2013, PYSIACZEK napisał:
Raz, dwa, trzy, cztery
maszerują oficery,
a za nimi oficerki,
pogubiły pantofelki.
Czekam na Ciebie, kochany.
xoxo
DL
29.05, Catherine napisał:Oczywiście. Będę.
sms, 30.05.2013, Skittles napisał:Szykuj lubrykanty, bo będziesz musiał mi nieźle nawłazić w dupsko, żebym zechciał z toba gadać.
sms, 30.05.2013, Skittles napisał:...jeszcze szampan, łoże w płatkach róż i płytę Berry'ego White'a.
sms, 14.07.13, Margaret napisał:NO DOBRA. EHEHEH. ZGOTUJEMY COŚ? HEHEH.
SMS od nieznany numer 14.07.2013 napisał:Mam.
SMS od nieznany numer 14.07.2013 napisał:Tak, jak ostatnio?
18.07, Catherine napisał:Chciałam uprzedzić, że średnio teraz będę pomocna w czymkolwiek, bo urodziłam i leżę w szpitalu. I nie wiem niestety kiedy wrócę "do pracy". Proszę się nie gniewać.
18.07, Catherine napisał:W Appaloosa. Tak, mam wszystko, dziękuję.
Foxxy 18.07.2013 napisał:Zapraszam do nowego baru "U Foxxy" [adres] otwarcie już za dwa dni! Wódke podajemy pierwsza klasa!
sms, 25.07, Margaret napisał:No kurwa! Gdzie i kiedy?!
sms, 26.07, Cathy napisał:Czuję się okej. W sumie... Jakaś mała pomoc przy przeprowadzce, bo wszyscy wyjechali do tej Kalifornii. Byłabym wdzięczna.
Pediatra? Dziękuję!
SMS, 25.07.2013, Ennis Enderman napisał:Za dwa dni będę potrzebował samochodu.
Idź do strony : 1, 2, 3
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Skrzynki kontaktowe NPC » NPC Pan Smith
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: