First topic message reminder :
Tylko ważne rzeczy
Idź do strony : 1, 2, 3
sms od Foxxy dn.12.08.2013 napisał:Doktorek w dziupli! Powtarzam doktorek w dziupli! Bez odbioru
mms od : Foxxy 20.08.2013 napisał: <zdjęcie wezwania na przesłuchanie ws. Main Street> Trochę im to zajęło, ale w razie czego informuje.
sms, 24.08.2013 napisał:...przekonałeś mnie.
sms, 24.08.2013 napisał:ale nie mam apteczki. i nie wiedziałam, że Elmir ma szefa. skurczybyk znów mi obciął pensję! mam nadzieję, że mu tego nie powiesz. no i już w sumie jestem w piżamie.
sms, 24.08.2013 napisał:no... to jestem przy JTC. i co dalej?
sms, 24.08, Catherine napisał:Tak, jestem. Zapraszam.
sms, 24.08, Catherine napisał:W takim razie proponuję Chaco Taco, w zachodniej dzielnicy.
Sms od Autumn, 26.08 napisał:Nie chcę wchodzić między świętych i być kojarzona z Wami.
Sms od Autumn, 26.08 napisał:Nie tak się umawialiśmy, nie chcę stracić dziecka trzy godziny po porodzie przez to.
Sms od Autumn 27.08.2013 napisał:Czy ja słyszałam dobra kasa czy mi się wydawało?
Sms od Autumn 27.08.2013 napisał:Chyba mnie pan z kimś pomylił.
Smith, ty pierdoło. Ręczyłeś za czarnulkę i co? I dupa, że tak powiem, proszę pana. Zjebała. Rozwaliła salon samochodowy, a koleś nawet nie wie ZA CO. Więc, radze ci Smith, by drugiego zadania tak nie zjebała, bo ty polecisz ze stołka, jasne?
Aha, i znajomy ma do sprzedania kije do golfa, coś ostatnio mówiłeś, ze chcesz się nauczyć grać? Zadzwoń.
10.10.13, Kowalsky napisał:Cudo, cudeńko. 10/10 Dziękuję.
10.10.13, Kowalsky napisał:Tak, oczywiście. Przepraszam. Nerwów mi przysparza małżonka.
12.10.2013, sms od Foxx: napisał:Autumn urodziła synka :D
sms, 19.10, Catherine napisał:Dziękuję za prezenty. Mam też pewną sprawę, którą chciałabym z Panem omówić osobiście. Jeśli będzie miał Pan czas, oczywiście.
Idź do strony : 1, 2, 3
Old Whiskey - Święci z Arizony » Postaci » Dodatki » Komunikacja » Skrzynki kontaktowe » Skrzynki kontaktowe NPC » NPC Pan Smith
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: