Play by forum role play game - modern western in hot Arizona.

You are not connected. Please login or register

Ferma strusi J. McGywera

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 10 z 15]

1Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Ferma strusi J. McGywera Czw 02 Kwi 2015, 12:57

Mistrz Gry

Mistrz Gry
First topic message reminder :

W skład gospodarstwa wchodzi dom mieszkalny, mieszczący trzy pokoje, kuchnię i łazienkę oraz jeden budynek gospodarczy. 

Kiedyś uprawiano tu czosnek i cebule, przez kilka lat – jabłka. Pięć hektarów ziemi. Oprócz stodoły oraz budynku gospodarczego znajduje się tu też szopa oraz niewielka szklarnia.
Duży budynek gospodarczy będzie przeznaczony na skład jajek i całego badziewia potrzebnego do hodowli ptasiorów. Stodoła musi być przystosowana dla strusi. Reszta terenu będzie przeznaczona na wybieg dla zwierząt.

Zakupione przez J. Kovalsky'ego dnia 11.09.2013

Ostatnio zmieniony przez Mistrz Gry dnia Sob 13 Cze 2015, 19:14, w całości zmieniany 2 razy

226Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 22:43

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Hej mycho - weszła do środka - Jeny, szopie? Wiesz jak to wyglada? Rura ma tu oparcie w ogole na suficie jakies porządne?

227Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 22:48

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
Nie była to jakaś stara rozpadająca się szopa. Jedynie postawiony mały budynek, w którym był przewiew powietrza. Jak sprawdziła nawet dobrze się wsyzstko trzymało.
- Oczywiście, ze ma. - odpowiedziala wykonując jakieś tam podnoszenie. Oczywiście po ostatnich ćwiczeniach miała zakwasy i teraz też zamierzała mieć.
-  W ogóle mam nowy tatuaz. - powiedziała z uśmiechem, ale go nie pokazała, a co!

228Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 22:49

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Tak, jaki? - zainteresowałą się od razu, porzucając temat stabilności rury, do której podeszła i sprawdziła sama, własnoręcznie. Odwróciła się w stronę Foxx obserwujac jej rozgrzewkę.

229Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 22:52

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
-A nie wiem czy ci pokaże. - powiedziała jak siedmioletnie dziecko. Po czym przeszła wokoło rury i si wokól niej obróciła Powtórzyła to z dwa razy. Czuła, ze rozgrzewka działa i było to po niej widać. Już się nieco spociła, a podkoszulka przylegała do jej ciała. Zrobiła chwilę przerwy na napicie się wody.
- I spotkalałam w salonie studentkę, która przebiła sobie sutek. - powiedziala, wzrygając się od bólu. O piwie i figurze Teddy nie wspomniała.

230Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 22:54

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Pokaż - zmarszczyła groźnie brwi na moment, a potem sie usmiechneła.
- Tak? I co, była zadowolona? - zainteresowała sie.

231Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 22:56

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
Przewróciła oczetami po czym podeszła do Autumn. Odgarnęła włosy i pokazała tatuaż trzy listki za uchem.
- Nie wiem, mówiła tylko, że jej spuchł, a potem oczami wyobraźni zobaczyłam twoje piersi. Musiałam się ewakuować. - powiedziała żartobliwie. Było słychac, ze to nie na serio mówiła.

232Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 22:58

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Oh.. - westchnęła i nie wiadomo czy z radości czy jednak nie. Spojrzała na folię jeszcze, ktorą tatuaż był zaklejony.
- No mi też spuchł, ale krótko to trwało.. Więc jak się wygoi będzie fajnie.

233Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:07

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
- I co o nim sadzisz? - spytała po prostu. Pewnie znowu się wygłupiła robiąc taki tatuaż, tak jak z tym obok piersi. Spojrzała na nią pytająco.
- Ale ja nie chce oglądać jej piersi.. - powiedziała spokojnie odgarniając niesforny kosmyk za ucho Autumn.
- To od czego dzisiaj zaczynamy? - spytała odstawiajac wodę.

234Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:10

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Ładny.. i.. mam nadzieję, że uda nam się wytrwać chociaz połowę tego, co on - uśmiechnęła się.
- Dzisiaj? Powtórka tego, co już się nauczyłaś. A potem może coś więcej.

235Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:14

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
Odwzajemniła uśmiech. Też miała taką nadzieję, ale już poznanie autumn i to co teraz miały dla niej czyms nowym, i to miał symbolizować ten tatuaż, fakt, ze potrafi kogoś pokochać, po tylu latach tłumienia czegokolwiek. Skinęła gotowa głową po czym po kolei, spokojnie pokazywała wszystkie nauczone figury. Brakowała jeszcze jej nauki płynnego przejścia, a w ostatnim opanowania nogi.

236Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:16

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Dobra. Zrobimy przejścia najpierw. Z czasem sama odkryjesz jak do czego przechodzić, ale teraz ci pokażę z jednej figury w drugą - i pewnie naprowadzając ją czasem ręcznie pokazywała co i jak najlepiej robić, żeby się nie pogubić.
- Przerwa. Napij się. Nie powinnas sie wysilac z tym tatuazem, bo tusz nie wejdzie.

237Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:27

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
Powtórzyła kilka przejśc jednocześnie czujac bliskość Wiewióry. Nie meczyła się przy tym jakoś, w końcu to tlyko przejścia. Jak nakazała tak też zrobiła. Siegnęła po wodę i sie napiła.
- Skąd to wiesz? ... z tym cąłym tańcem? - spytała po prostu opierając się plecami o rurę i spoglądajac na Autumn.

238Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:30

Autumn Seymour

Autumn Seymour
Oparła się o jakąś szafke czy coś, bo coraz chętniej siadała jak miała okazję. Dziewiąty miesiąc! Niech to sie już skonczy.
- Bo tańczyłam, nie? Całkiem sporo - uśmiehcnęła się do swoich wspomnień.

239Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:36

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
Wiedziała co to oznaczało, ale nie była zazdrosna. Przecież nie zamierzała przyszłej mamy rozliczać z przeszłości. Zakręciła wodę i obkręciła się leniwie wokół rury.
- Nie powinnam Ciebie o to pytac. - powiedziała odstawiając wodę na bok. Chwyciła rurę i wygięła sie do tyłu by zobaczyć do góry nogami Autumn, puściła jej oczko i sie wyprostowała.Po czym podeszła do kobiety i ją pocałowała. Są tutaj z godzinę i pierwszy raz dopiero sie zbliżyły, rekord?
- Dobra z ciebie nauczycielka, moze ppowinnaś założyć swoją szkołe? - zaproponowała wpatrując się w nią.

240Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:39

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Czemu nie? - obserwowała ją uważnie, w końcu bylo na co patrzeć i nie zamierzała sobie tego zabierać. Takich widoków znaczy.
- Pytaj, jeśli chcesz - dodała jeszcze. Pocalowała Morgan z radością i odchyliła się lekko na krześle.
- Szkołę? To na razie muszę sama wrócić do tańca, a potem myśleć o szkole. Ale wątpię, by tu był popyta.

241Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:44

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
Uśmiechnęła się. Po czym pocałowała Autumn w szyje.
- No to spokojnie, w Appaa.. może do Brzoskwinki? Wiesz ze Smithami możesz tak sie ugadać, ale nei teraz. - powiedziała spokojnie kładąc dłonie na jej ramiona. Zaraz znowu poćwiczy i koniec treningu na dzisiaj. Z 15 minut pytulania i do domu.

242Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:47

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- W Brzoskwince? Prędzej bym tam skończyła tańcząc - parsknęła - Ale pomysł dobry, dziękuję - uśmiechnęła się i oparła dloń na jej rece.
- Jak Leszek? Nic się nie zmienia?

243Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:50

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
Zmarszczyła brwi, gdy powiedziała, ze będzie tańczyć w klubie, przecieć będzie już matką.
- Nie pozwolę ci. - zaśmiała blisko jej ust.
- A no dogadałam się z nim dlateog możesz przyjeżdżac, i możemy robić to. - powiedziala, po czym delikatnie ugryzła ją w wargę. Po czym wróciła do ćwiczenia przejść.

244Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:52

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Jak to? Będziesz mogła patrzeć, przecież - obserwowała ją z lekko złośliwym uśmiechem. Widziała, ze ją to wkurza.
Zamruczała, gdy ta ją pocalowała.
- To dobrze. Jak sie dogadaliscie?

245Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:55

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
- Ej, to nie fair. - powiedziała roześmiana. Dłonie jej teraz spoczęły na biodrach mamuśki. Jedna pogłaskała brzuch.
- Wbiłam w nocy do jego pokoju, obudziłam wylozyłam wszystko na tacy, no i jesteś. - powiedziała zdziwionym tonem, bo sama nie wiedziała, ze to, aż takie łatwe. Dla Leszka to jakiś plus, bo Autumn ją przeleciala, kolokwialnie rzecz ujmując, i Foxx przestała sie martwić czymkolwiek.

246Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:57

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Czemu nie? I tak na prawdę chciałam wrócić do tego po porodzie, jak dojdę do siebie - przyznała.
- Na prawdę? - parsknęła - No pięknie. Ale dobrze, ze się udalo.

247Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Czw 25 Cze 2015, 23:59

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
Skinęła głową.
- Chcesz tak zarabiać? - spytała zdziwiona. Do samego tańca.. spoko, ale do więcej. Nie ukryła zdziwionej miny, nawet wzięła od niej ręce krzyżując je na piersi. Zrobiła krok do tyłu. I bez słowa odwróciła sie na pięcie. Wróciła oburzona do ćwiczeń, bo musiała jakoś to odreagowąć.

248Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Pią 26 Cze 2015, 00:01

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Wiesz, zarabiałam więcej niż u Santosa i lubilam to bardziej niż siedzenie za biurkiem.. - zmarszczyła brwi, patrząc na złą Foxx.
- Chodź tutaj - poprosiła, nie podnosząc się z szafki o którą była oparta.

249Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Pią 26 Cze 2015, 00:03

Foxxy McGyver

Foxxy McGyver
- Możesz pracowac u mnie w barze. Nie polega to na wywijaniu cyckami, przed facetami. - fuknęła. Była zła, a dawno taka nie była. wiedzieła, ze nie powinna. Wspięła się po rurze i zjechała na dół, zatrzymała sie w połowie i sie odchyliła do tyły trzymajac jedną rękę i nogami.
- Nie. bo jestem zła. - dodała.

250Ferma strusi J. McGywera - Page 10 Empty Re: Ferma strusi J. McGywera Pią 26 Cze 2015, 00:07

Autumn Seymour

Autumn Seymour
- Chodź tu, proszę - ponowiła prośbę i oparła dłonie o blat pod sobą.
- Dalej, nietoperku - ponagliła ją. Widziała, ze jest zła, a z drugiej strony nie chciała rezygnować z takiej pracy. Lubiła to, lubiła ilość napiwków, którą dostawała. I pożądanie w ich oczach.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 10 z 15]

Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next

Similar topics

-

» Kurza Ferma

Pozwolenia na tym forum: